Rikard Eriksson

ERIKSSON KONCEPT

KOCK // MATKREAKTÖR


Låt oss med pompa och ståt presentera MAT AV MASSER’s vapendragare - Rikard Eriksson.

Rikard driver sedan många år sitt konsult- och cateringbolag ERIKSSON KONCEPT AB. Och även om Rikard bedriver sin verksamhet främst från den svenska huvudstaden så står han fast med ett ben kvar i Dalarna där han är född och uppvuxen, vilket gör honom till en toppenresurs när Nisse och hans MAT AV MASSER behöver backup.

Med många år tillsammans i bagaget så förstärker grabbarna varandra och bygger ett högpresterande team här i Viikgruppen.

ERIKSSON KONCEPT HAR STOR ERFARENHET inom både catering och bemanning inom restaurangbranschen. Tillsammans med sitt team av erfarna kocker erbjuds skräddarsydda lösningar helt utformade efter kundens behov - med allt från planering av menyer, inköp och kostnadskontroller till att skapa, utbilda och överse själva utförandet.

MED SIN CATERINGVERKSAMHET ERBJUDS allt från hemma-hos-upplägg och privata tillställningar till företagsevent och mingel, med prepp utifrån sitt egna produktionskök på Kungsholmen.

Rikard, berätta om ditt WHY - varför Viikgruppen?

Nyfiken på att veta mer? Se mer av Rikard här!