Nils Masser
MAT AV MASSER
KOCK // MATKREAKTÖR
Efter lång erfarenhet på trendiga restauranger i Sverige och USA har kocken och numera även egenföretagaren Nils Masser äntligen lämnat storstädernas puls för skogens trygghet i Dalarna.
Visionen hos MAT AV MASSER är att ge en unik matupplevelse skräddarsydd för varje tillfälle - med möjlighet till exklusiv mat i skogen, på fjället, på logen, i festlokalen eller på din egna favoritplats.
Med respekt för naturen, planeten, bonden, råvarorna och gästen används här närodlad och hållbar mat.
MAT AV MASSER erbjuder stilren och fräsch mat med mycket färg och kreativitet, utan att tumma på smaken. Nils jobbar med naturen som inspiration kombinerat med ett nytänk kring vad lyxig mat är. Att välja råvaror utefter säsong ger godast, vackrast och mest hållbar mat.
Och det är det som är lyx, på riktigt.
Nils, berätta om ditt WHY - varför Viikgruppen?
“Det är en ynnest att få vara en del av en grupp med duktiga och drivna entreprenörer som både inspirerar och imponerar, där varje individ verkar inom sitt expertisområde. Viikgruppens filosofi överensstämmer med Mat av Massers. Ensam är aldrig stark.”
Nyfiken på att veta mer? Se mer av Nils här!